• Kassa voor een bakkerij

Kassa voor een bakkerij

Bent u op zoek naar een kassa voor uw bakkerij dan kunnen wij u zeker helpen.

Ons gamma gaat van een zeer eenvoudige goedkope kassa naar een geavanceerde touchscreen kassa. We kunnen dus aan verschillende eisen voldoen. U kan opteren om te werken met departementen of plu’s. Indien er personeel aan te pas komt opteert men nogal vaak voor plu’s omdat de producten dan een vaste prijs hebben en je deze dus niet uit het hoofd dient te kennen. Bij departementen is dit eerder gegroepeerd en dien je de prijs zelf te in te geven.

Soms is er de noodzaak om producten te kunnen scannen. Ook hierbij zijn er mogelijkheden. Het kassasysteem moet vooral betrouwbaar, snel en eenvoudig in gebruik zijn. De programmatie kunnen wij voor u doen. Bij oplevering krijgt u een opleiding over de algemene werking van de kassa.

Elke klant telt voor ons en heeft zijn eigen noden. Hierin kunnen wij het verschil maken met onze persoonlijke en professionele aanpak.

touchscreen kassa geregistreerde kassa horeca

Referenties

Onderstaand enkele van onze referenties

Bakkerij
Bakkerij Martine

Bakkerij
Bakkerij Hessel

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak

showroom sercu

Kom langs in de showroom voor een live demo

Bij ons in de showroom hebben we de volledige line-up van kassa’s staan. Zowel een klassieke kassa of kasregister alsook de touchscreen kassa’s al dan niet met een FDM module. Neem gerust contact met ons op dan kan u ook een live demo volgen voor de algemene werking van de kassa.

<center>Koen Sercu</center>

Koen Sercu

Algemene leiding
Hoofd IT-afdeling