• Kassa voor een frituur

Kassa voor een frituur

Bent u op zoek naar een kassa voor uw frituur dan kunnen wij u zeker helpen.

Indien u eten serveert binnenin de frituur kan het zijn dat u nood heeft aan een geregistreerde kassa.

Met een witte kassa, geregistreerde kassa of een geregistreerd kassasysteem bedoelt men hetzelfde.
Een FDM (Fiscale Data Module) is een toestelletje die alle horeca kassa transactie registreert. Dit wordt ook wel de blackbox genoemd. De FDM is continu gekoppeld aan uw horeca kassa systeem. Men spreekt dan van een Geregistreerd Kassa Systeem (GKS) of ook wel witte kassa.

Sercu is een erkend verdeler voor geregistreerde kassa’s. Voor de registratie van de kassa kunnen wij u begeleiden. Onze kassa’s zijn uiteraard ook gecertificeerde toestellen voor de Belgische markt. We hebben klanten over heel West-Vlaanderen.

Wilt u een stabiel product, dat ook nog eens eenvoudig in gebruik is? Wilt u klaar zijn voor de toekomst? Het antwoord is een touchscreen kassa met een voor geïnstalleerde kassa-applicatie die op een efficiënte wijze het restaurant beheert.

touchscreen kassa geregistreerde kassa horeca

Referenties

Onderstaand enkele van onze referenties

Frituur
Frituur Bas

Kom langs in onze showroom of maak een afspraak

showroom sercu

Kom langs in de showroom voor een live demo

Bij ons in de showroom hebben we de volledige line-up van kassa’s staan. Zowel een klassieke kassa of kasregister alsook de touchscreen kassa’s al dan niet met een FDM module. Neem gerust contact met ons op dan kan u ook een live demo volgen voor de algemene werking van de kassa.

<center>Koen Sercu</center>

Koen Sercu

Algemene leiding
Hoofd IT-afdeling